Hvad siger andre kunder?

 

Her kan du møde nogle af vores kunder med faste aftaler
MELSEN TECH

 

Next Edition er med i maskinrummet

 

Marcus Holm, administrerende direktør:

 

– Hos Melsen Tech har vi lagt den eksterne kommunikation i hænderne på Next Edition. Vi har lukket Helle Jespersen helt ind i maskinrummet i virksomheden i et godt og tæt samarbejde.

 

– Helle er en skarp og direkte samarbejdspartner og rådgiver. Én, der tør udfordre vores tankegang omkring kommunikation på Facebook, LinkedIn og vores hjemmeside.

 

– Next Edition kender markedet og rammer meget præcist vores målgrupper. Vi viser kunderne det, der giver mening for dem – ikke kun, hvad vi selv ønsker at vise.

KOMPAS HOTEL AALBORG

 

Vi når længere ud

 

Bo Kikkenborg, hoteldirektør:

 

– Med Next Editions som samarbejdspartner får KOMPAS Hotel et professionelt udtryk over for vores kunder og resten af omverdenen.

 

– Next Edition laver al kommunikation for KOMPAS Hotel. De har stået for det nye navn, logo, visuel identitet, hjemmeside og tekster. Helle er nu den, der drifter hjemmeside og sociale medier. Vi har ikke selv medarbejdere i huset til at lave den slags kommunikation. Og vi når længere ud med tingene på grund af hendes netværk.

 

– Det startede med nogle pressemeddelelser, og i dag er Next Edition vores kommunikationsmedarbejder hele vejen rundt. Vi får gode indspark, og samarbejdet fungerer godt.

DUELCO

 

Fast tilknytning gør det let og effektivt

 

Ken Due, direktør:

 

– Digital markedsføring er og bliver en vigtig faktor for en handelsvirksomhed som os. Vi kommer meget langt ud til potentielle kunder med Next Editions materiale, og derfor giver samarbejdet os stor værdi for de penge, vi bruger på det.

 

– Helle skaber digital markedsføring i form af fortællinger, der tager kunderne med på rejsen. Hun sætter sig hurtigt ind i vores og behov og produktmateriale og omsætter det til video og tekster på hjemmesider og sociale medier. En interviewserie om nogle produkter gav os for eksempel 60.000 visninger på LinkedIn – uden brug af annoncekroner.

 

– Vi ser Next Edition som en variabel marketingansat i Duelco. Desuden skaber de en ny hjemmeside til et nyt produktunivers for os. Den faste tilknytning gør arbejdet let og arbejdsgangene effektive.

THY SPORTSEFTERSKOLE

 

Solidt brand blev bygget hurtigt op

 

Brian Højer Nordstrøm, forstander:

 

– Vi køber ikke bare Next Editions timer, vi køber deres ekspertise. Helle kender os godt, og derfor kan de ramme meget præcist det, vi ønsker. Blandt andet fordi Next Edition laver et grundigt forarbejde og sætter sig ind i vores behov og målgrupper.

 

– Thy Sportsefterskole er en ny efterskole, og derfor var det meget vigtigt for os at få bygget et stærkt brand hurtigt op. Det er vi lykkedes med sammen med Next Edition. På hjemmeside og sociale medier viser vi livet på skolen frem for unge og deres forældre i hele landet, og vi får mange henvendelser på den baggrund.

 

– Vi har nu lagt al branding og markedsføring i hænderne på Next Edition. Det kører som en fast aftale. Vi er trygge ved, at de har bolden, og så er vi sikre på, at vores hjemmeside og sociale medier ikke står stille.

Fast månedsaftale

 

I en fast månedsaftale får I den kommunikationsmedarbejder, som I ved, I har brug for, men ikke har ressourcerne til lige nu.

 

Vi bliver jeres forlængede kommunikationsafdeling og kommer til at tage hånd om alt det, som I drømmer om, men ikke når i hverdagen. 

 

Læs mere om faste månedsaftaler