Tekst & grafik

 

Når du får professionel hjælp til tekst og grafik, skal du ikke være bange for, at din virksomheds unikke træk går tabt. Tværtimod.

 

Dine ønsker, budskaber og målgrupper bliver tænkt ind i alle aspekter af den kreative proces, fra tekstarbejde til grafisk design, fra idé til færdigt produkt.

 

Vore tekstforfattere og grafikere arbejder side om side fra start til slut for at sikre, at du får et optimalt slutprodukt med lækre detaljer og gennemførte nuancer. Du kan få prof tekster og grafik til bl.a.

 

  • Hjemmesider
  • Brochurer og flyers
  • Aviser og indstik
  • Rapporter
  • Markedsføringsmaterialer fx brevlinje, bannere, roll-ups m.fl.
  • Bøger og andre større tryksager

 

Tekster i alle afskygninger
Gennem årene har vores tekstforfattere skrevet kilometervis af tekst til alle typer af medier og platforme – fra artikler og pressemeddelelser til hjemmesider og markedsføringsmaterialer.

 

Vi skriver tekster helt fra bunden, redigerer semi-færdige tekster, opdaterer forældede tekster og korrekturlæser så-godt-som-færdige tekster.

 

Tekstforfatterne i Next Edition er alle universitetsuddannede kommunikationsfolk, som er eksperter i sprog og grammatik, i at få konkretiseret dit budskab og ikke mindst i at få formuleret teksten således, at den rammer plet i målgruppen.

 

Originalt grafisk design
Vores grafikere har mange års erfaring i bureauverdenen og har skabt designs for store og små virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er, private og iværksættere. Uden du måske ved det, ser du mange af vores grafiske kreationer i bybilledet, erhvervslivet, online og mange andre steder.

 

Hos os får du med garanti et grafisk slutprodukt, der er gennemtænkt fra top til tå og passer til netop din virksomhed.

 

Tekst og oversættelse dansk/engelsk
Vi tilbyder også professionelle engelske tekster og oversættelser mellem dansk og engelsk, udført af højtuddannede sprogfolk med begge sprog som modersmål.

 

Tilbage til produkter