Vi er to professionelle kommunikationsfolk, som har slået sig sammen for at kunne tilbyde endnu bedre og alsidige produkter, end hvis vi sad hver for sig.

 

Helle er tekstforfatter, Dirk er grafiker, og med i vores netværk har vi en række andre kreative personer, som hjælper os efter behov.

 

Vi er et stærkt team, for vi ved, at flere hoveder tænker skarpere, længere og mere kreativt end én person på sololøb.

Helle Jespersen

I spidsen for teamet står Helle Jespersen, som er uddannet cand.ling.merc. i erhvervskommunikation fra CBS. Helle er tekstforfatter og har en flerårig baggrund som PR-konsulent. Hun har stor erfaring med tekstarbejde, kommunikationsrådgivning og eksekvering for både store og små virksomheder og organisationer.

 

Projektleder & tekstforfatter
E: helle@nextedition.dk
T: 60 60 97 36

Dirk Postma

Overfor sidder eksil-friseren Dirk Postma, som er uddannet grafiker først i Holland og senere i Danmark. Han har stor erfaring med grafisk design og visuel identitet, og du ser allerede hans design overalt i bybilledet, uden du måske ved det. Dirk har mange års erfaring fra bureaubranchen og har et usædvanligt skarpt og kreativt hoved.

 

Art Director
E: dirk@nextedition.dk
T: 26 71 64 61

Mette Ringgaard

Det nyeste skud på stammen er Mette Ringgaard, som er Next Editions studentermedhjælper. Til daglig studerer hun kommunikation på Aalborg Universitet, og her hos os kaster hun sig med stort iver over sociale medier, strategi og tekstarbejde for flere af vores kunder.

 

Studentermedhjælper
E: mette@nextedition.dk

Som navnet Next Edition (på dansk: næste udgave) antyder, så ønsker vi at løfte dit grafiske udtryk og dine tekster op på et højere niveau af kreativitet og professionalitet.

Her får du altid:

 

  • Originale og gennemtænkte design og tekster
  • Fokus på detaljer
  • Enkelthed og brugervenlighed i det færdige produkt
  • Personlig betjening og godt selskab
  • En Danish Butter Cookie til kaffen